Guia Ràpida Coneixements Mossos 2022 (4a edició ja disponible)

El Libro
L'oposició d'accés al Cos de Mossos d'Esquadra requereix constància, esforç i molta preparació. Només la perseverança de l'opositor garanteix el seu èxit.

No obstant això, deixa'ns ajudar-te i acompanyar-te en aquesta carrera de fons.

El nostre objectiu és posar a les teves mans un llibre que et permeti preparar de forma ràpida els continguts de la prova de coneixements, i així poder preparar-te la resta de l'oposició en un temps rècord.

Amb l'edició d'aquest llibre pretenem facilitar-te l'estudi del temari establert per la Generalitat de Catalunya a través de resums, esquemes i taules, tot destacant visualment tant les idees més importants com les preguntes dels exàmens anteriors, des de l'oposició de l'any 2017.

Triar les eines que tenim a l'abast per preparar una oposició és una opció personal de cadascú. Nosaltres, des de l'experiència i des de l'aplicació de les tècniques d'estudi més eficaces, hem creat una bona eina, i la volem compartir amb tu.

Preview del libro
A continuació us ensenyem el primer capítol del llibre.

Imágenes del libro
¿Cómo puedo adquirirlo?
Para adquirir el libro lo puedes hacer desde nuestra sección Tienda haciendo clic en el botón de añadir a la cesta. Recuerda que puedes combinar diferentes productos en una misma compra.

Una vez recibamos la orden de compra procederemos al envío del libro. El envío se realiza a través de la empresa GLS en la modalidad de envío certificado. La empresa GLS os enviará un mail para que podáis saber en todo momento donde se encuentra vuestro libro y si es necesario os llamarán por teléfono para contactar con vosotros. El tiempo en ser entregado es aproximadamente 48 horas.
* Nos comprometemos en realizar el envío el día siguiente de realizar el pago aunque no podemos hacernos responsables de los posibles retrasos que la empresa transportista pueda ocasionar.

Comprar producto