Les 500 preguntes imprescindibles per accedir a la Guàrdia Urbana de Barcelona

El Libro
Et presentem una de les novetats més destacades d'aquest 2021.

El llibre de les 500 preguntes imprescindibles per accedir a la Guàrdia Urbana de Barcelona. Un recopilatori preguntes oficials que han aparegut en els exàmens de les convocatòries d'anys anteriors i altres preguntes que considerem bàsiques.

Un complement perfecte per profunditzar en el teu procés d'estudi; una manera diferent d'aprendre. Totes les preguntes contenen la resposta correcta i en moltes d'elles hem afegit ampliació d'informació.

Trobaràs tots els temes de les bases del temari, inclosos els dos temes nous d'aquest any: l'ordenança relativa a la restricció de la circulació de determinats vehicles a la ciutat de Barcelona i la de medi ambient!

Amb la compra del llibre t'habilitem de manera TOTALMENT GRATUÏTA el mòdul de les 500 preguntes en format test per practicar el que has estudiat i posar-te a prova! Un mòdul que podràs fer servir a través de l'aplicació iGuB a qualsevol moment i allà on vulguis.

Vols ser agent de la Guàrdia Urbana de Barcelona? Fes-te amb aquest llibre únic i no et quedis enrere!

¿Cómo puedo adquirirlo?
Para adquirir el libro lo puedes hacer desde nuestra sección Tienda haciendo clic en el botón de añadir a la cesta. Recuerda que puedes combinar diferentes productos en una misma compra.

Una vez recibamos la orden de compra procederemos al envío del libro. El envío se realiza a través de la empresa GLS en la modalidad de envío certificado. La empresa GLS os enviará un mail para que podáis saber en todo momento donde se encuentra vuestro libro y si es necesario os llamarán por teléfono para contactar con vosotros. El tiempo en ser entregado es aproximadamente 48 horas.
* Nos comprometemos en realizar el envío el día siguiente de realizar el pago aunque no podemos hacernos responsables de los posibles retrasos que la empresa transportista pueda ocasionar.

Comprar producto